Pendik'te taksici ile turistler arasında kavga

Pendik Şeyhli Mahallesi'nde, taksi ücretini fazla bulan bir grup turist ile taksi şoförü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Turistler, inecekleri noktaya geldiklerinde taksi ücretini yüksek bulduklarını belirtti ve tartışma taksiden dışarıya taştı. Sözlü atışmaların ardından taraflar birbirine fiziksel olarak saldırdı.

Pendik'te taksici ile turistler arasında kavga
09 Mayıs 2024 - 17:22
Pendik Şeyhli Mahallesi'nde, taksi ücretini fazla bulan bir grup turist ile taksi şoförü arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre, taksiye binen 5 yabancı turist, inecekleri noktaya vardıklarında taksi ücretini yüksek bulduklarını belirtti. Tartışma kısa sürede taksiden dışarıya taştı ve taraflar arasında sözlü atışmalar başladı.



Tartışma kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü ve taraflar birbirine yumruklarla saldırdı. Olay yerine ihbar üzerine gelen polis ekipleri müdahale ederek kavgayı sonlandırdı. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Olay anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kamera görüntülerine göre, tarafların arasında yaşanan kargaşa ve polis müdahalesi net bir şekilde görülebiliyor. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: TGRT Haber

YORUMLAR

  • 0 Yorum