Şevki Yılmaz iktidara yakın medyayı bombaladı

Kamuoyunun yakından tanıdığı, siyasal islamcı kesimin önde gelen, maceralı isimlerinden Şevki Yılmaz köşe yazarlığı yaptığı Yeni Akit'te Ak Parti ve MHP'ye yakın medyayı gerçek gündemden kopuk yayın yaparak iktidarı hataya sevk etmekle suçladı.

Şevki Yılmaz iktidara yakın medyayı bombaladı
15 Eylül 2023 - 22:36

90'lı yıllarda siyasal islamcılığın zuhuru, Refah Partisi'nin yükselişi ve 28 Şubat darbesine giden yoldaki tanınmış aktörlerden biri olan Şevki Yılmaz, Yeni Akit'te yazdığı 15 Eylül 2023 tarihli yazısında iktidar lehine yayın yapan medya kuruluşlarını topa tuttu. İktidar yanlısı yayın organlarının hayali gündemlerle uğraşmak suretiyle iktidara yanlış yaptırttığını iddia eden Şevki Yılmaz, AK Parti ve MHP yanlısı medyanın sürekli muhalefetle ilgili haberlere yer verdiğini söyleyerek, şunları yazdı:

 

-Malum Muhalefet tek aday üzerine birleşecek mi birleşmeyecek mi?

- Ana Muhalefetin başındaki Zatın Liderliği devam edecek mi etmeyecek mi? Muhtemel Lider kim olacak?

- Malum Muhalefet dağılacak mı dağılmayacak mı?

- Bu meclisten geçmeyeceği kesin belli olmasına rağmen Darbeci Sivri Anayasanın yerine yeni Sivil Anayasa hazırlığı için yorumlar, yazılar vs..

Bu ve benzeri konuları her akşam temcid pilavı gibi dinlemekten halkımız artık gına getirdi!

Aksine bu programlar seçimleri az bir farkla kaybeden malum muhalefete yarıyor! Bu gündem dışı saçma programlarla öfkelendirilen seçmenlerimizi malum muhalefetin sinsi tuzağına düşürmeye devam ediyorlar!

Aslında tam yirmi yıllık İktidarında devasa maddi ve manevi hizmetler yapan bir Siyasi kadronun bu gündemlere bel bağladığı görüntüsü içine sokulması son derece isabetsiz bir durumdur!

Şevki Yılmaz halkın gerçek gündemini şöyle listeledi:

-Hâlâ söndürülemeyen mutfak yangınıdır!

-Önlenemeyen fahiş kiralardır!

-El yakan elektrik, doğalgaz ve su faturalarıdır!

-Esnafın belini büken çok ağır haksız vergilerdir.

-Dar gelirli emeklinin, dul ve yetimlerin çok haklı beklentileridir!

-Devlet kurumlarına iş yapanların veya mal satanların alamadıkları alacaklarıdır!

- Devlet kurumlarında ve bazı belediyelerde önlenemeyen israflar ve saçıp savurmalarıdır!

- Bazı belediyelerde, bilhassa gümrüklerde ve diğer resmi dairelerde yüzde yüz haklı olduğu işini rüşvetsiz veya torpilsiz yapamama ızdırablarıdır.
Kurabaz

YORUMLAR

  • 0 Yorum