Trabzonspor-Fenerbahçe maçı olaylı bitti: 2-3

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Papara Park Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Sarı-Lacivertliler 3-2'lik skorla kazandı. Maç sonucunda sevinç gösterilerinde bulunan Fenerbahçeli futbolcular ile sahaya inen Trabzonspor taraftarı arasında arbede yaşandı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı olaylı bitti: 2-3
17 Mart 2024 - 23:22
Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Sarı-Lacivertli ekip, sahadan 3-2'lik üstünlükle ayrıldı. Mücadelenin ardından taraftar sahaya indi. Güvenlik güçleri orta alanda futbolcuları ve hakemleri koruma altına aldı.

Taraftar sahaya indi
Fenerbahçeli futbolcuların maçın son düdüğünün ardından sevinç gösterilerinde bulunduğu sırada Trabzonspor taraftarı sahaya inerek futbolculara doğru koştu. Bazı futbolcular ve taraftar arasında kargaşa yaşandı.

Livakovic'e yumruk
Trabzonspor taraftarı, maç sonrası sahaya girerek sevinen Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Fenerbahçeli futbolcular, saldıran taraftarların arasından soyunma odasına gitmeye çalıştı. Bir Trabzonspor taraftarı Dominik Livakovic'e yumruk attı. Fenerbahçeli Batshuayi, sahaya giren bir taraftara tekme attı.

Fred'le taraftar birbirine girdi
Bright Osayi-Samuel, sahaya giren taraftarla dövüştü. Bir Trabzonspor taraftarı, Mert Müldür'e korner direği sopasıyla saldırdı. Mert Müldür, sopadan son anda kurtuldu. Fenerbahçeli Fred, sahaya giren bir Trabzonspor taraftarıyla birbirine girdi. 

Zorlukla sahadan çıktılar
Maçın ardından Fenerbahçeli futbolcuların etrafını saran güvenlik güçleri, kavgayı ayırmak için önlem almaya çalıştı. Ancak, çok sayıda taraftar sahaya doğru koşunca olay görüntüler ortaya çıktı. Futbolcular, çok büyük zorlukla yedek kulübesinin yolunu tuttu. Güvenlik görevlileri ve polis, futbolcuların etrafını sararak soyunma odasına doğru gitmelerini sağladı.

Kaynak: Fanatik 

YORUMLAR

  • 0 Yorum