Muğla'da 2 taksici, 61 yaşındaki turisti darp etti

Bodrum'da bir taksi durağında çıkan kavgada, 61 yaşındaki turist M.K.K. iki taksici tarafından darp edildi. M.K.K.'nin kolu kırıldı ve başına dikiş atıldı. Taksi şoförleri İ.D. ve D.K. gözaltına alındı.

Muğla'da 2 taksici, 61 yaşındaki turisti darp etti
09 Haziran 2024 - 23:06

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki bir taksi durağında çıkan kavgada, 61 yaşındaki M.K.K. iki taksici tarafından darp edildi. Kavga, güvenlik kamerasına yansıdı ve olayla ilgili olarak taksi şoförleri İ.D. ve D.K. gözaltına alındı.

İddiaya göre, durağa gelen M.K.K., taksicilere sıranın kimde olduğunu sordu. Duraktakilerin farklı taksileri göstermesi üzerine M.K.K. tepki gösterdi. Bu durum, M.K.K. ile taksi şoförleri İ.D. ve D.K. arasında tartışmaya yol açtı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Taksi şoförleri tarafından darp edilen M.K.K., yaralandı.

Darp sonrası hastaneye kaldırılan M.K.K.'nın kolundaki kırığın alçıya alındığı ve başındaki yaranın dikişle kapatıldığı belirtildi. Darp raporu alan M.K.K., taksi şoförlerinden şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine harekete geçen polis, taksi şoförleri İ.D. ve D.K.'yı gözaltına aldı. Her iki taksi şoförü de poliste verdikleri ifadede, M.K.K.'nin alkollü olduğunu ve kendilerine küfrettiği için tartışmanın yaşandığını söyledi. Şoförlerin polisteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: NTV


YORUMLAR

  • 0 Yorum