Nuri N. Dokuzoğlu

Nuri N. Dokuzoğlu


Her Yeni Gün Yeni Bir Hayat

18 Kasım 2021 - 04:21

Her birimiz ayrı ayrı meşgaleler ile mücadele içindeyiz hayatta. Hepimiz ayrı bir görevi üstlenmiş, iyisi-kötüsü ile bu görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz.

Her yeni gün, ayrı bir anlam taşıyor bizim için. Çünkü, her gün yeniden, yeni bir enerji ile bir şeylere konsantre olma çabasındayız. İşte bu yenilik bize anlatır ki, her gün aynı değildir ve her geçen gün biz de aynı kalmıyoruz.

Her güne farklı bir sunum açısı ile bakmak istedim bu sefer. Her farklı günde kendimi farklı şekillerde sunabilirim insanlara. Her gün yeni bilgiler, yeni davranışlar, yeni anlayışlar, yeni bakış açıları. İnsanlara hizmetim böyle olmalı, onlar da aynı sunumları yapabilir çevresindekilere. En azından belirli bir zümre bu konuda gayet profesyonel olup, insanlığın başını çekebilir. Hepimiz farklı farklıyız sonuçta. Milyonlarca farklılıkla hayatımız, daha derin, daha manalı, daha eğlenceli, daha yaşanılabilir bir hâl alabilir.

Ütopya da sayılabilir söylediklerimiz. Evimize gelecek bir misafiri en iyi şekilde ağırlama gayreti içinde oluruz. Bu gayret, bilgi, davranış, bakış açısı ikramı ile yalnızca evde olmayıp her ortam ve şartta uygulanabilir. Niyazımız odur ki, bahsi geçen zümre varlığını bir yerlerde devam ettiriyordur. Belki bir gün onlarla ikramlarımızı paylaşıp, sofralarında yer alma imkanı buluruz.

Nuri N. DOKUZOĞLU 02.01.2018 (Proje 99)

YORUMLAR

  • 0 Yorum