Alper A. İlerigel

Alper A. İlerigel


Akıllı Akış Açısı

18 Kasım 2021 - 03:37

“Şu içi gümüş çatal bıçak takımı dolu vitrine de bakın. Hiç kullanılmıyor hem de şişman herkesten.”
Behzat MALUMÂKA

Merhaba, ayranı dökülmeyenler, israf etmeyenler, yalandan ve torpilden uzak duranlar. Merhaba, “Hacı sapiensler.”

Dünya üzerinde Hindistan’daki bazı kültürlere benzeyen kültür yapılarına sıkça rastlayabileceğimiz yer olan ülkemizde, ligin en üst kademesinde bayrak sallayan taraftar sahiplerinin göze almak istemeyecekleri şey akıllı bir akış açısıdır.

Varolan dünyanızı algılayabilmek için o dünyadan olmayan birinin ültimatom vermesini beklemek zorunda değilsiniz. Sağınızdan solunuzdan kayan yazılar mı sizi yönlendiriyor? Kuramadığınız hayatların hayallerinde mi yaşıyorsunuz? Kimin kanalındasınız?

Sizi yönlendiren, yolunuzu önceden belirleyen suni tabelalardan, dış güçlerden ithal edilen kanallardan kurtulmak mümkündür. Tuna boylarında at koşturmak için bilgi, birikim ve pratik zeka seviyesinin artırılmasıyla bu Matrix’ten çıkılabilir. Yalanlar içinde üçüncü kat yalanı yaşatan ön kültürde kanallar hep aynı yönü gösterir. Bu gösterinin ses tonları dahi aynıdır. Müzikalleri ve tiyatroları simülasyondan ibarettir.

Renginizi, benliğinizi, sevginizi, aidiyetinizi belirleyenlerin tadını kaçıracak yeni çarpışmalar asillerin damarlarında saklıdır. Hiçbir şey yapamayacak durumda bile duvarı yumruklamak sabitin rengini gösterecektir. Çünkü güce karşı mukavemet renksizliğe renk verir.

Anlayan beri gelsin.

Alper A. İLERİGEL 17.08.2019 (Proje 99)

YORUMLAR

  • 0 Yorum