Alper A. İlerigel

Alper A. İlerigel


Sirkeli Su Muhabbeti ve Ameriga'nın Cinlerle Münasebeti

18 Kasım 2021 - 03:33

Günümüz toplumunda, işlerin -kendince-yolunda gitmesi için her türlü çözüme başvuracak olan kesimin tarihteki bilinen ismi ve cismi “teyze” olarak nitelendirilmiştir.

Bu nitelemenin arkasında toplum düzeyinde doğrudan ya da dolaylı yönden Batı’yı kıskandıracak özellikler yatmaktadır. Birçok probleme karşı ürettikleri çözümler, toplum düzeyinde kulaktan kulağa dolaşmaktadır. Bu çözümlerden biri Sirkeli Su’dur. Sirkeli Su her türlü nazarı, büyüyü, kem gözü ve iftirayı itina ile temizler, bireyi ya da aileyi korumak için bir kalkan vazifesi görür. Kişiye çok masrafı olmadığı için her an kullanılan bu devasa çözüm, yeri gelince şeytana karşı da kullanılmaktadır. (Evinizde denemeyiniz!) Kullanımı: Elinizin altındaki tüm eşyaları Sirkeli Su ile silmek ve kapı eşiklerini yıkamak.

Alt kültür bu buluşu ile şeytanı alt ettiğini sandığında artık iş işten geçmiş ve “teyze” gemi azıya almıştır. Bu kültür şeytanı bir ıslıkla çağırabiliyorken defetmek için ürettiği planlar sayesinde bu paçozluktan asla kurtulamayacaktır.

Teyzecillik, ikili muhabbetlerde dahi en ufak mimik oynatılmaması gereken yaşam biçimidir. Bu yaşamı onlara genlerinde barındırdıkları altın ve mücevher değerindeki hastalık seçmiştir. Bu hastalık ise “almazlık” hastalığıdır.

Almazlık hastalığına maruz kalmış ve dürtülerini “rızık korkusu” ile tepkimeye sokarak sahip olduğu “imparatorluk kaybettirecek nükleer bunalım” gücü neticesinde kurgu yapamayan paçoz kültür şeytanın uşağı olmuştur. Bu silah şeytanın elinde hiç de küçümsenmeyecek derecede etkilidir.

Almazlık, cinsiyet sahibi olmadığı için coğrafyası kaderi olan tüm toplumlarda kendini çok rahat gösterebilmektedir. Bizim coğrafyamızda hem Fiseyin emmi, hem de teyze tipleri bizleri hala Ameriga’nın cinlerle anlaştığına inandırmaya çalışmaktadır. Rölantide giden yaşamlarında tank görünümlü helikopterlerinin hala gizli olması ise tek dertleridir.

Bu kavga Olimpos dağının çocukları ile Hira dağında doğan Tanrı dağı evlatları arasında geçer. Arafat dağının Fiseyin emmileri ve teyzeleri kenarda dursun.

Alper A. İLERİGEL 02.05.2019 (Proje 99)

YORUMLAR

  • 0 Yorum