Ahmet A. Kefenoğlu

Ahmet A. Kefenoğlu


Hehehe Telefonumda Bir Miktar Düzelme Var

17 Kasım 2021 - 17:57

2-2,5 aydır kilidi açılıp kapanan telefonum yani hasarlı telefonum havaların soğumasıyla şifasını buldu. Şifaaa devenin etindeymiş şifaaa! Bu arada telefonumun ekranın 2-3 hafta önce kırıldığını da ifade edeyim. Hani şey klişesi "Allah bir kapıyı kapatır, başka kapıyı açar". Bu benim için zaman zaman klişe olmaktan çıkıyor. Gerçekten anlamına kavuşuyor bu cümle, Allah bir şeyi alıp başka bir şey verdiğinde.

Hiçbir dahlimin fayda etmeyeceği durumlara bir anda gelen bereket beni çok mutlu ediyor. Bunu getiren süreci nasıl hızlandırabilirim diye düşünüyorum daha sonra. İlginçtir telefonumun bir gün düzeleceğinden şüphe etmedim. Telefonuma acı dolu gözlerle her baktığımda bir taraftan da bir sebebi var ve düzelecektir inşallah diye bekleyip durdum.

Neşemin bir tarafında yaşadığım olumsuzlukların da payı var. Telefonu elime alıp "Yıkılmadım ayaktayım" şarkısını söyleyebilecek, neşe durumumun sebebi, telefondaki bir miktar düzelmedir. "Aşk biraz da örgütlenmektir."

Ha.. Telefon şu anki halinden daha kötü bir duruma gelebilir mi? Gelebilir. Her an her şey olabilir. Hıyar da çıkabilir.

Ahmet A. KEFENOĞLU 18.12.2017 (Proje 99)

YORUMLAR

  • 0 Yorum