Ahmet A. Kefenoğlu

Ahmet A. Kefenoğlu


Kesinlikle Uzaylılar

18 Kasım 2021 - 01:26

Arabadan indim. Alış-veriş merkezine girdim. Normalde telefonu X-ray'den geçirmem lazım ya, cihazın öteki ucundan telefonu koyup koymadığımı kontrol ettim. Sonra telefonumu yanıma almadığımı fark ettim. Sonra çantamı açıp baktım ve cep telefonumun çantamda olduğunu gördüm. Ne güzel bir dalgınlık.

Benzer unutkanlık durumları bazen acayip canımı sıkıyor. Çantayı açınca telefonu gördüğüm için hem mutlu oluyorum hem de kendime kızıp mayhoş bir hale giriyorum. Zihin konsantrasyonuna hakim olamamak kötü hissettirdiğinde kafamdaki düşüncelerin silsilesini çıkarıp iyiden iyiye tuhaflaşıyorum. Ben neden telefonu çantaya koyduğumu hatırlayamadım? Koyarken ne düşünmeye başladım ki ta güvenlik kontrolündeki komik andan sonra kendime geldim?

Bazen rehin alınıp geri bırakıldığımı düşünüyorum uzaylılar, Cylon'lar veya stroomtrooperlar tarafından. Düşüncelerim kılgısal bir şekilde ilerlerken "beni kullanıp geri mi bıraktılar ben dalmışken acaba" diye de içimden geçmiyor değil. Şeytan aldı götürdü satamadan getirdi.

A. Ahmet KEFENOĞLU 03.12.2018 (Proje 99)

YORUMLAR

  • 0 Yorum