Ahmet A. Kefenoğlu

Ahmet A. Kefenoğlu


Muhtaç Olduğun Kudret

17 Kasım 2021 - 18:24

Vampirler karanlıkta kan emerler.

"Enerji vampiri" diye bir tabir var, gavurun kullandığı. Biz bu tabiri hak eden "Vasfiye teyze"ler vardır etrafınızda. Bu tip insanlar çoğu zaman sizden neyi alacağını düşünmeden nazarlarını olumsuz bir şekilde size yöneltirler ve efsanelerdeki gibi enerjinizi emerler. Kimi zaman bir süreç şeklinde yavaş yavaş tüketirler kimisinde ise siz tekrar toparlandığınız müddetçe bu işi peyderpey yaparlar. Bu sınıftaki kimi insan tipleri ise bu işi bilinçli yaparlar ki bunları fark etmek çok güçtür. Allah bunların şerrinden korusun.

Uykulusundur, hastasındır veya gün içinde belli bir süre daralmışsındır, farkındalığının düşük olduğu bir vakittesindir. Bir enerji vampiri gelir ve senin o halini daha da dibe çeker. Neden vampir ifadesinin kullanıldığına tekrar dikkat çekeyim. Vampirler gece vakti yani karanlık indiğinde işlerini icra ederler.

Set çekmek, "almazlardan kaçmak" adı altındaki bütün tedbirler bizi diri tutar. İç tedbir bütün dış tedbirlerden üstündür. İçeriyi aydınlatmadan dışarıyı aydınlatamıyoruz. Motivasyonumuzu, gayretimizi, kararlılığımızı bozacak tehlikelere karşı içimizdeki kandilin farkında isek hiçbir enerji vampiri, tülbentine sakız yapıştıran hiçbir Vasfiye teyze, insanların enerjisiyle nefsini semirten hiçbir narsist bize zincir vuramayacaktır.

İş üzerinden inşa edebileceğimiz zikir hali bizi her iş ve alanda başarılı yapar. Zikir hallerinin halka ile bağlanması bizi daha büyük hizmetleri ihsan ile yapacak hale getirir.

"Onlar seni gözleriyle devireceklerdi."

Ahmet A. KEFENOĞLU 18.01.2018 (Proje 99)

YORUMLAR

  • 0 Yorum